Näin vuokraat
toimiston
riskittömästi,
vaivattomasti ja edullisesti

Haluaisitko vuokrata oman toimiston? Monen freelancerin ja pienyrittäjän haaveissa on oma toimisto, mutta haaveen toteuttaminen tuntuu liian isolta askeleelta. Teemme tämän askeleen ottamisesta mahdollisimman helppoa, ja tarjoamme Deskpoint-toimistohuoneratkaisun, jossa samaan sopimukseen kuuluu kaikki, mitä toimistossasi tarvitset. Tässä artikkelissa kerromme, miksi tämä on järkevä ja kustannustehokas ratkaisu.

Ensinnäkin toimistohuoneen vuokraaminen Deskpointilta on riskitön tapa siirtyä pois kotitoimistolta. Toimistohuoneissamme on lyhyet irtisanomisajat – et siis joudu sitoutumaan työhuoneeseesi myötä- ja vastamäessä, vaan pääset siitä tarpeen tullen helposti eroon.

Et myöskään joudu solmimaan erillisiä netti- tai sähkösopimuksia, sillä kaikki tarpeellinen kuuluu toimistohuoneesi vuokraan. Monet netti- ja sähkösopimukset ovat määräaikaisia, joten niiden irtisanominen ennen sopimusajan päättymistä ei yleensä ole edes mahdollista. Edulliseltakin kuulostanut tarjous voi siis tulla hintoihinsa, jos maksat palvelusta, jota et käytä.

Kaikki toimiston vuokraamisen kulut yhdellä laskulla

Kun vuokraat toimiston Deskpointilta, kuuluu vuokrahintaasi kaikki oleellinen: sähkö, netti, siivous, it-tuki, kokoustilat, päivän lehdet, kahvit, teet, tulosteet – jopa wc-paperi! Näin ollen säästyt useilta erillisiltä sopimuksilta, laskuilta ja ostoksilta, ja sen sijaan saat kaiken kätevästi samassa paketissa.

Tämän ansiosta sopimusten ja laskujen hallinta helpottuu, ja riittää kun muistat maksaa yhden kuukausittaisen laskun monen yksittäisen laskun sijaan. Myös budjetointi helpottuu, kun sinun ei tarvitse huolehtia useista pikkulaskuista – riittää kun muistat yhden kiinteän summan. Kirjanpidossakin säästyy aikaa ja näin ollen myös luultavasti rahaa.

Säästät rahaa, etkä maksa turhasta

Kaiken sisältävä toimistovuokra tulee myös edullisemmaksi kuin yksittäiset irralliset ostot, koska meillä kulut jyvitetään monen vuokralaisen kesken, etkä joudu maksamaan erikseen omia kulujasi täydellä hinnalla. Et siis esimerkiksi maksa sähköstä useita kymmeniä euroja kuukaudessa, etkä kuluta huomaamattasi yksittäisiin lehtitilauksiin satoja euroja vuodessa.

Vuokratessasi toimistotilan Deskpointilta vältyt myös ylimääräisiltä laitehankinnoilta, kuten tulostimen tai kopiokoneen ostolta, sillä niidenkin käyttö sisältyy sopimukseesi. Kaiken lisäksi vuokraasi sisältyvä it-tukemme huolehtii siitä, että saat kätevästi ja nopeasti apua laitteita, sovelluksia tai ohjelmistoja koskeviin ongelmiisi.

Coworking – mitä hyötyä siitä on?

Lue viisi syytä sille, miksi coworking kannattaa!

Lue lisää →