Miksi coworking kannattaa?
Viisi syytä
työskennellä
coworking-tilassa

Coworking-tilassa työskentely tuo työpäiviin ryhtiä, auttaa erottamaan työn ja vapaa-ajan toisistaan sekä mahdollistaa yksin töitä tekevälle työyhteisön parhaat puolet. Tässä artikkelissa listaamme viisi hyvää syytä sille, miksi coworking kannattaa!   

1. Saat inspiraatiota ja tukea coworking-yhteisöstä

Monen asiakkaamme mielestä parasta coworking-tilassa työskentelyssä on yhteisö! Erityisesti yksin töitä tekeville coworking-yhteisö tarjoaa työyhteisön kaltaista tukea, uudenlaisia ideoita, inspiraatiota, avartavia keskusteluja sekä verkoston, joka helpottaa myös uusien asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden hankintaa. Mikäs sen parempaa, kuin poimia kahvitauolta uusia näkökulmia omaan työhösi!    

2. Erotat työn ja vapaa-ajan toisistaan

2020-luvun työkulttuurissa moni arvostaa joustavuutta ja vapautta määritellä omat työaikansa itse. Toisaalta työn ja vapaa-ajan erottaminen toisistaan voi kuitenkin olla vaikeaa, mikäli töitä tekee vain kotoa käsin. Työpiste coworking-tilassa tuo arkeen ryhtiä ja auttaa tyhjentämään mielen työasioista työpäivän päätyttyä. Aloita työt, kun saavut paikalle, ja jätä ne taaksesi, kun suljet oven päivän päätteeksi. Näin säilytät työsi mielekkäänä ja pidät huolta omasta jaksamisestasi! 

3. Lisäät tehoja työpäiviin 

Monet asiakkaamme kertovat työskentelevänsä tehokkaammin coworking-tilassa kuin kotonaan. Keskittyminen työhön onnistuu coworking-tilassa kotitoimistoa paremmin, koska ympärillä ei ole houkuttelevia ärsykkeitä tai keskittymistä häiritseviä tekijöitä. Työntekosi ei keskeydy, kun muut perheenjäsenet tulevat kotiin tai kun nettiyhteys pätkii. Coworking-tilassa muutkin ovat uppoutuneita työhönsä ja flow tarttuu!   

4. Hoidat asiakastapaamiset helposti ja vakuuttavasti 

Jos työskentelet kotona, missä tapaat asiakkaitasi? Coworking-tilassa palavarien ja tapaamisten järjestäminen on helppoa, kun voit kutsua asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi kokoushuoneisiin. Vakuuttavat tapaamispuitteet ovat osa asiakkaallesi tarjoamaa palvelua. Coworking-tilassa nautitte kupilliset tuoretta kahvia inspiroivassa ympäristössä, jossa voitte yhdessä innostua uusista ideoista! 

5. Saat parhaan hinta-laatusuhteen 

Coworking-tila on edullisin tapa oman työpisteen hankinnalle. Työpisteen vuokra sisältää (ainakin meillä Deskpointilla) lisäksi netin, siivouksen, kahvit, päivän lehdet, kokoustilojen käytön, it-tuen, tulosteet sekä työyhteisön parhaat puolet. Saat kaikki kulut yhdelle laskulle, mikä helpottaa kirjanpitoa sekä budjetointia. Kokonaissumma on myös huomattavasti edullisempi, kuin jos hankkisit kaikki palvelut erikseen – totea se hinnastostamme!  

Kyllästyttääkö kotona
työskentely?

Deskpoint tarjoaa tilavat ja turvalliset coworking-tilat. Työpisteemme sopivat myös etätyöntekoon – turvavälejä unohtamatta.

Tutustu myös toimistohuoneratkaisuumme →