Tilat ja palvelut

Deskpoint-toimistohotellilla voit vuokrata työtiloja pitkäaikaiseen käyttöön sekä yhtä lailla vaikka vain yhdeksi päiväksi. Avotilan työpiste on mainio valinta, mikäli kaipaat ympärillesi muita ihmisiä ja toimiston ääniä. Jos taas työskentelet parhaiten omassa rauhassasi, voit vuokrata oman työhuoneen.

Ota yhteyttä →

Monipuoliset palvelumme

Kokoustilojen käyttöoikeus

Kolme hyvin varusteltua kokoustilaamme ovat käytössäsi vuoden jokaisena päivänä.

Loputtomasti kahvia ja teetä

Oletko kahvin tai teen suurkuluttaja? Niin mekin! Yhteiskeittiössämme kahvia ja teetä riittää sekä sinulle että vieraillesi.

Tilojen käyttöoikeus 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Kukutko koneen äärellä perjantai-iltana vai haluaisitko aloittaa työt jo aamukuudelta? Omalla kulkukortillasi pääset tiloihimme koska tahansa.

Huippunopea internetyhteys

Sano näkemiin kodin, kahvilan tai kirjaston tökkivälle nettiyhteydelle! WiFimme ja valokuituyhteytemme takaavat nopean yhteyden, sujuvat videopuhelut sekä joutuisat tiedonsiirrot.

Lisäksi vuokramme sisältävät:

  • Rajattoman tulostus- ja kopiointioikeuden värilasertulostimella
  • Hyvin varustellun keittiön ja viihtyisän lounge-alueen käyttöoikeuden
  • Oman lukittavan työhuoneen tai työpisteen lukittavalla laatikostolla
  • Yleisimmät aikakaus- ja sanomalehdet
  • Sähkö-, vesi- ja siivousmaksut
  • Tilojen vartioinnin ja modernit hälytysjärjestelmät
  • Aulapalvelun
  • Pukuhuoneet ja suihkut
  • IT-tuen

Deskpoint-toimistohotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä vain kilometrin päässä Turun rautatieasemalta. Parkkipaikalla käytössäsi on vieraspaikkoja, ja voit myös halutessasi vuokrata oman autopaikan.

IT-tukemme auttaa sinua kaikissa tietokoneisiin, yhteyksiin, pilvipalveluihin, sähköposteihin ja muihin it-asioihin liittyvissä pulmissasi. Tarjoamme asiakkaillemme myös tietokoneiden liisausmahdollisuuden.

Katso edulliset hintamme →

Avopaikat

Työskenteletkö yksin, mutta kaipaat arkeesi työyhteisöä? Etsitkö edullista työtilaa, jossa voit tarvittaessa työskennellä vaikka vuoden jokaisena päivänä? Avopaikan vuokraan sisältyvät kattavat palvelut sekä kokoustilat, jotka ovat käytettävänäsi neljä tuntia kuukaudessa. Saat pitää saman paikan päivästä toiseen, joten päivän päätteeksi voit jättää työsi pöytäsi lukolliseen laatikostoon odottamaan huomista.

Viisi syytä työskennellä coworking-tilassa →

Työhuoneet

Kun yritystoimintasi kasvaa tai kun tarvitset omat toimistotilat, kannattaa laajentuminen aloittaa mutkattomasti Deskpointin työhuoneella. Sen vuokraaminen on helppoa, edullista ja riskitöntä. Tiloissamme on kahdeksan pientä työhuonetta (12 m²) sekä kolme isoa työhuonetta (25 m²). Lukollisessa työhuoneessa saat täydellisen työrauhan ja olet silti vain muutamaan askeleen päässä inspiroivasta yhteisöstämme. Lisäksi voit kokoustaa niin paljon kuin haluat!

Katso edulliset hintamme →

Kokoustilat

Deskpoint-toimistohotellissa käytettävissäsi on kolme erikokoista kokoustilaa. Kokoustilojen rajoittamaton käyttö sisältyy kaikkien asiakkaidemme vuokraan. Voit varata kokoustilan kätevästi nettivarausjärjestelmästämme, ja näet varaukset reaaliajassa myös kokoustilojen diginäytöiltä. Kaikissa kokoustiloissamme on webkamera, Apple TV sekä isot näytöt, jotka on varustettu kaikilla yleisimmillä liitännöillä.

Miksi toimistohuoneen vuokraaminen on kätevää? →